Robotics

foodlife en Irmato bundelen krachten in vision & robotica oplossingen voor food processing!

Optimale procesbeheersing, hogere capaciteit, kwaliteitsverbetering, kostenreductie en minimalisatie van afval en give-away. Het is slechts een greep uit de voordelen van vision & robotica automatisering. foodlife en Irmato hebben daarom de handen ineen geslagen en zijn een exclusieve en wereldwijde samenwerking aangegaan op het gebied van innovatieve robotica oplossingen voor de AGF-industrie.

De doelstelling en visie van de twee bedrijven is om de productie te verhogen door middel van optimale procesbeheersing, kwaliteitsverbeteringen, kostenreductie en minimalisatie van afval en ‘give-away’. De technologie die dit mogelijk maakt, is op alle niveaus geïntegreerd. Het gaat daarbij niet alleen om robotica en vision oplossingen, maar ook om het combineren van controlesystemen, managementsoftware, precisie-engineering en mechanica. Dit alles in een hygiënisch en ergonomisch design, geheel ontworpen en ontwikkeld in Nederland.

Bij uitstek geschikt voor de AGF-verwerkingsindustrie
foodlife is al jaren bezig met de ontwikkeling van robotica oplossingen. Partner Irmato is een wereldspeler op het gebied van systeemintegratie en heeft vele jaren ervaring op het gebied van intelligente integratie oplossingen. Door de krachten te bundelen zijn inmiddels verregaande geautomatiseerde oplossingen ontwikkeld voor het verwerken van producten. Extra aandacht is geschonken aan het verwerken van producten met wisselende vormen en positionering, wat de systemen bij uitstek geschikt maakt voor toepassing op groenten en fruit.

Introductie 2016
De eerste foodlife-Irmato roboticaoplossingen zijn in de tweede helft van dit jaar operationeel en worden dan verder geïntroduceerd. Samen zijn we klaar voor de toekomst!

Meer informatie
Meer weten over onze roboticaoplossingen? Neem dan contact met ons op via sales@foodlife.nl of +31 (0) 38 – 4653611