Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)


foodlife Privacyverklaring

foodlife Privacybeleid
Volgens de wet en in overeenstemming met de EU-regels voor gegevensbescherming, zorgt foodlife voor de privacy van alle bezoekers en gebruikers van de foodlife website. Bovendien zorgt foodlife ervoor dat alle persoonlijke informatie die u vrijwillig of onvrijwillig aan ons verstrekt via onze website, op een vertrouwlijke manier wordt behandeld. Onze medewerkers hebben strikte instructies ontvangen om uw gegevens en informatie vertrouwelijk te behandelen.

foodlife gebruikt uw gegevens
- Om contact met u op te nemen om uw vragen te beantwoorden;
- Om te reageren op opmerkingen of om te antwoorden op andere feedback die u ons verstrekt;
- Om contact met u op te nemen als u een kandidaat bent voor één van onze vacatures;
- Om statistische informatie te verzamelen met betrekking tot het gebruik van de website (anoniem);
- Om feedback van onze klanten te gebruiken om onze diensten verder te verbeteren en te ontwikkelen (anoniem).

foodlife gebruikt de ontvangen informatie nooit voor andere doeleinden.

foodlife Contactformulier
Indien u het contactformulier op onze website invult, dan wordt deze informatie in de vorm van een e-mail naar de betreffende medewerker gestuurd om uw verzoek of vraag te beantwoorden. Uw informatie wordt ook tijdelijk opgeslagen in ons Content Management Systeem (CMS).

Opslag van informatie
De informatie die u aan ons verstrekt, wordt digitaal opgeslagen in een beveiligde omgeving, uitsluitend gewijd aan het hosten van onze website.

Verwijderen informatie
foodlife verwijdert regelmatig informatie die opgeslagen is in ons CMS wanneer blijkt dat de informatie oud is of niet langer nodig is. U heeft te allen tijde recht om uw informatie en details te laten verwijderen uit ons systeem. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via info@foodlife.nl of via +31 38 465 36 11.

Informatie delen met derden
foodlife zal uw gegevens op geen enkele manier delen met derden als dit niet strikt noodzakelijk is. In verband met de uitvoering van een mogelijke overeenkomst met u, is het soms mogelijk dat wij uw persoonlijke gegevens verstrekken aan derden die onderdelen, materialen, machines en producten aan ons leveren om uw order uit te voeren.

Indien u nog vragen heeft over het privacybeleid van foodlife, neem dan contact met ons op via info@foodlife.nl.
Deze pagina bevat altijd de meest recente informatie, inclusief eventuele wijzigingen in ons privacybeleid.