Over ons

foodlife, an FMI company
We bieden een aantal van de meest geavanceerde systemen die er zijn, waardoor klanten in de voedingsmiddelenindustrie hun productiviteit drastisch kunnen verbeteren, kosten kunnen besparen en hun waardevolle producten met uiterste nauwkeurigheid kunnen verwerken. Als volledige systeem- en servicepartner hebben we oplossingen die geschikt zijn voor elke verwerkingsfase. 

foodlife, an FMI company ontwerpt en produceert innovatieve machines en full-service oplossingen voor de voedingsindustrie. Wij zijn uw partner voor:
- Verwerkingsmachines (foodlife label, maar ook machines van onze partners);
- Vision en robotica systemen;
- Procesadvies & design;
- Onderhoud & revisies;
- 24/7 Servicesupport;
- Spareparts.

Geschiedenis
Met meer dan 100 jaar ervaring met Jansen Groente en Fruit, werd in 1997 familiebedrijf JFPT B.V. opgericht. Zoon Patrick Jansen nam dit bedrijf over in 2011. Door zijn ervaring in de groente- en fruitsector, is JFPT de specialist in de voedselverwerkende industrie. Met de know-how, engineering en jarenlange ervaring, ziet JFPT zichzelf als de perfecte sparringpartner voor haar klanten. Niet alleen voor verwerkingsmachines, maar ook voor complete productielijnen, onderhoudsplannen en serviceondersteuning. De ambitie om zelf machines te ontwikkelen, in samenwerking met de klant,  heeft geleid tot private label foodlife. foodlife ontwikkelt innovatieve machines en procesoplossingen met een eigen filosofie: kwaliteitsverbetering, kostenreductie, efficiency, procesbeheersing en duurzaamheid. We laten ons leiden door objectiviteit, nuchterheid, creativiteit, ambitie en kennis. 

Slim voor uw bedrijf, met de nieuwste technologie
Sinds januari 2018 is foodlife gefuseerd met FMI Foodhandling. Samen zijn we verder gegaan onder de naam foodlife, an FMI company. De kennis en ervaring op het gebied van engineering, robotica, vision technologie en systeemintegratie zijn een perfecte aanvulling op de filosofie van foodlife. Dit komt samen in de beste voedsel grijp- en verwerkingssystemen. Met deze fusie kunnen we de wereldmarkt veel beter bedienen en samen ontwikkelen we nieuwe machines en productielijnen. 

foodlife blijft na deze fusie trotse dealer van FAM N.V. , GKS Packaging en Tenrit Foodtec Maschinenbau GmbH.

Totaalontzorger
foodlife, an FMI company innoveert snel in de markt, gebaseerd op de specifieke vraag van de klant. We zijn een totaalontzorger voor geautomatiseerde processen, handling- en verpakkingsoplossingen in high care food toepassingen  en de verwerkingsindustrie.  Modulair ontworpen technologie, maar op maat gemaakt met betrekking tot productverwerking, product- en productie lay-out vereisten.