Solutions

Foodhandling systemen

Al onze kennis en ervaring op het gebied van engineering, robotica, vision-technologieën en systeemintegratie komen samen in onze hoogwaardige systemen voor het automatiseren van het verwerken van voedsel. Dit zijn enkele van de meest geavanceerde systemen ter wereld, die helpen om productiviteit te verhogen en het hoogwaardige product te behandelen met de beste zorg en precisie. 

Foodhandling & processing oplossingen

Onze oplossingen omvatten onze eigen ontwikkelingen, zoals grijpersystemen, visiesystemen, synchronisatie van productprocessen & -verpakkingen en optimalisatie van proces lay-out. In onze ontwerpen houden we rekening met belangrijke factoren zoals hygiëne en reinigbaarheid van onze modules. We gebruiken onze vision-sensoring om de productstroom, afmetingen of positie en plaatsing nauwkeurig te detecteren. Onze grijpersystemen kiezen en plaatsen de producten vervolgens in de verpakking. 


Of het nu vers of diepgevroren is, onze systemen zijn geschikt voor elk denkbaar type levensmiddel. Onze standaardsystemen en op maat gemaakte oplossingen voor voedselverwerking worden gebruikt voor groenten, vlees, gevogelte, vis, pasta, zoetwaren en bakkerijproducten.